Vi føler oss tryggere hjemme, og hverdagen har faktisk blitt enklere.

Hanna.

Familie med mann og to barn.

nimly.io / Familie på landet

Bla nedover

Et enklere familieliv

Vi føler oss tryggere hjemme, og hverdagen har faktisk blitt litt enklere. Vi slipper følelsen av å ha glemt nøkkelen på jobben eller et annet sted. Og dessuten slipper vi å legge fram nøkkel eller være hjemme for å for eksempel slippe inn vaskehjelpen. Vi anbefaler gjerne andre å kjøpe den samme låsen som oss. Vi vurderer faktisk å også få montert en på hytta.

Barna kommer og går uten at vi trenger å bekymre oss for nøkler. Vi kan til og med se om de har kommet seg vel hjem.

Det har blitt mye lettere å komme hjem. Vi slipper å lete etter nøklene i vesker og lommer for å låse opp døren. Alle har sin egen kode, men fingeravtrykksleseren er faktisk det vi bruker mest. Før vi byttet til elektronisk lås, gjemte vi ofte nøkkelen i en blomsterkasse eller under en potte ved inngangsdøren. Vi har automatisk låsing av døren aktivert, det gir en følelse av trygghet å vite at ytterdøren alltid er låst om natten. Spørsmålet «Husket jeg å låse døren?» hører fortiden til. Vi trenger heller ikke å passe på at barna har husket husnøkkelen de dagene de kommer først hjem. Vi har dessuten nettopp fått installert Nimlys gateway, som kan fortelle oss om sønnen vår har kommet hjem til avtalt tid. Og én ting til: Vi har ingen nøkler som kan bli borte!

Vi har vaskehjelp en gang iblant, og da lager vi en engangskode i appen som bare fungerer på det avtalte tidspunktet. Det er bare barnas besteforeldre som har fått sin egen felles kode. Alle venner og bekjente som har vært innom, har lagt merke til den nye låsen. De fleste synes at låsen tar seg bra ut også på en ytterdør som vår, med mye treverk. En annen kommentar vi får, er hvor kult og moderne det er å låse opp med fingeravtrykk, at det ikke «bare» er en kodelås.

RELATED PRODUCTS

Produkterna som familjen använder

Alla stories

  • Ungt par med eget hus

    Jeg trenger ikke husnøkler mer. Det sier egentlig det meste. Låsen fra nimly har gjort hverdagen lettere, og den fleksibiliteten setter jeg stor pris på. Du slipper stresset med å lete etter nøklene eller være redd for å miste dem. Jeg kommer aldri til å bytte tilbake.


    Läs mer

  • Ungt par på landet med barn

    Du vet ikke hvor deilig det er å slippe husnøkler, før du faktisk slipper det.


    Läs mer