Et livlig hjem.
Et trygt hjem.

nimly.io / Om oss

Bla nedover

nimlys låser har massevis av muligheter og gir deg bedre kontroll over døren og hvem som kommer og går. Vi har låsene du trenger for å skape en enklere og tryggere hverdag. Det begynner med døren!

Velkommen hjem!

nimly utvikler løsninger som gjør det enkelt å låse opp og igjen og skape et trygt hjem. Det gjør vi ikke først og fremst fordi vi synes at teknologien er spennende, men fordi det er praktisk og trygt og gir nye muligheter. nimly er en del av RCO Security AB, eid av Axel Johnson Gruppen. Vi har vært til stede på det skandinaviske markedet og produsert låser tilpasset det nordiske klimaet og lokal etterspørsel siden 2009. Vi vil gjøre det enkelt å gå hjemmefra, gi deg full kontroll over utgangsdøren – også når du ikke er hjemme – og gjøre det behagelig å komme hjem igjen. Slipp inn naboen, barna, morfar eller budbilsjåføren fra mobilen, når du trenger det. nimly ønsker deg velkommen (til et smartere) hjem.

“nimly slipper inn dem du vil, hjemme hos deg. Alle andre holdes ute.

nimly vil mer enn å låse og låse opp

nimly dreier seg om mer enn å låse dører opp og igjen. Vi hjelper deg å skape et hjem der familie og venner enkelt og fleksibelt kan komme og gå etter behov, samtidig som boligen blir tryggere enn noensinne.