Et livlig hjem. Et trygt hjem.

nimly.io / Om oss

Bla nedover

nimly låser har massevis av muligheter og gir deg bedre kontroll over døren og hvem som kommer og går. Vi har låsene du trenger for å skape en enklere og tryggere hverdag. Det begynner med døren!

Velkommen hjem!

nimly utvikler løsninger som gjør det enkelt å låse opp og igjen og skape et trygt hjem. Det gjør vi ikke først og fremst fordi vi synes at teknologien er spennende, men fordi det er praktisk og trygt og gir nye muligheter. nimly er en del av RCO Security AB, eid av Axel Johnson Gruppen. Vi har vært til stede på det skandinaviske markedet og produsert låser tilpasset det nordiske klimaet og lokal etterspørsel siden 2009. Vi vil gjøre det enkelt å gå hjemmefra, gi deg full kontroll over utgangsdøren – også når du ikke er hjemme – og gjøre det behagelig å komme hjem igjen. Slipp inn naboen, barna, morfar eller budbilsjåføren fra mobilen, når du trenger det. nimly ønsker deg velkommen (til et smartere) hjem.

“nimly slipper inn dem du vil, hjemme hos deg. Alle andre holdes ute.

nimly vil mer enn å låse og låse opp

nimly dreier seg om mer enn å låse dører opp og igjen. Vi hjelper deg å skape et hjem der familie og venner enkelt og fleksibelt kan komme og gå etter behov, samtidig som boligen blir tryggere enn noensinne.

nimly vokser stadig

Vi søker nye talenter til vårt stadig voksende team. Sitter du følelsen av at du kan bidra med din personlighet og kompetanse? Har du en god forståelse av våre produkter og det vi jobber med? Skal vi ta kontakt?

En del av noe større

Vi er en del av RCO Security AB, som eies av Axel Johnsongruppen.
Sammen med RCO Security, Dinbox og Swedlock utgjør vi RCO-gruppen. I din hverdag vil du møte løsninger fra RCO Group overalt.

Fra inngangen til leilighetsbygningen, i det smarte hjemmet, i offentlig sektor og hos bedrifter innen alle bransjer. Smart sikkerhet for alle steder der både sikkerhet og tilgjengelighet er nødvendig. Sammen streber vi etter å tilby innovative og pålitelige løsninger som møter behovene i dagens samfunn.


Har du noe å fortelle om?

Les mer om varslingsprogrammet